Beste Bezoeker,

Welkom op mijn website! Niet altijd even actueel, maar nu, na meer dan een jaar zonder updates eindelijk weer eens nieuws. Er was het nodige te melden, maar andere bezigheden zorgden ervoor dat ik niet toe kwam aan het updaten van mijn site. Tijdens wielerseizoen 2010 besloot ik opnieuw een studie te gaan volgen, en wel in Spanje. Terug naar Oviedo voor een Master geologie aan de lokale universiteit. Vandaar ook dat ik weer voor een ploeg uit Oviedo rij dit jaar, om precies te zijn Ciudad de Oviedo - Ruedas Nesta. Het leven in het natuurlijke paradijs Asturias bevalt me nog altijd goed, en na een voorseizoen waarin ik, door gebrek aan tijd, weinig getraind heb en niet veel kon laten zien in de koersen, hoop ik de komende (zomer)maanden mijn waarde voor het team te bewijzen.
Of er regelmatig updates komen durf ik niet te beloven, maar ik ga mijn best doen om vanuit Spanje de volgers in Nederland een beetje op de hoogte te houden. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met mij opnemen. Veel leesplezier!

Siebe

1 juni

Nieuws:
De wind waaide hard, toen we in de week voorafgaand aan de Vuelta a Navarra enkele etappes verkenden. Soms zelfs heel hard. Tijdens het trainen af en toe erg vervelend, aan het eind van een zware training met harde tegenwind terug naar huis fietsen is verre van prettig. Maar ondertussen hoopte ik dat het flink zou blijven waaien tijdens de Vuelta.
lees verder
Home